YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll

Motion Graphics

Komplicerede budskaber og tunge tekster hører fortiden til. Med bevægelig grafik kan du fremme dit budskab og forklarer komplekse koncepter og processer helt enkelt, let og spiseligt.

Visuelle indtryk hænger bedre fast i menneskers bevidsthed, det skaber mere blikfang og det er nemmere at fordøje for brugeren.

g

Om du vil skabe brand awareness, forklare komplekse produkter og statistikker eller få bedre konvertering på din social media investering, så vil veltænkt Motion Graphic hjælpe dig på vej.

66 %
Flere kvalificerede leads med video markedsføring
95 %
Af brugere har nemmere ved at huske et budskab gennem video end tekst.
81 %
Siger at de lægger mærke til bevægelig outdoor markedsføring.

Blikfang på farten

Ude i verden, med folk i hast, handler det om hurtige indtryk og få sekunders opmærksomhed. Det værende på ad-shels, metro skærme eller butiks skærme. Dette kan også være en digital reklame på fx Facebook cover video eller SoMe ads.

Video + Infografik

Fakta og tal behøver ikke være kedelige. Ved at lægge et grafisk lag over din video, kan man skabe en dybere forståelse for emnet og samtidig underbygge videoens vigtigste budskaber, så det hænger ved.

Explainer video

Fremmede koncepter eller komplekse budskaber, kan være svære at kommunikere til potentielle brugere. Med explainer video, gør man det nemmere at sluge informationen med visuelle indtryk, der drager brugeren.

Sådan arbejder vi

01
Indsigtsdreven strategi
02
UX/UI Prototyping
03
Grafisk design
04
Webudvikling
05
Testing & lancering
06
Opfølgning og review
Indsigtsdreven strategi
For at sikre en gnidningsfri process og det bedste produkt, er det vigtigt vi lærer hinanden at kende inden vi starter vores samarbejde. Naturligvis er første skridt i processen derfor at sætte os ned med en kop kaffe og snakke frit om ideér, forventninger, KPI’er, behov og hvordan vi løser dem på bedste vis.
UX/UI Prototyping
En central del i vores skræddersyet løsninger er udvikling og vi sigter efter at arbejde så effektivt og præcist som muligt med alle vores opgaver. Derfor prioriterer vi det også højt at være på samme side som jer inden vi starter på udviklingen af produktet. Under vores indledende faser af processen, sikrer vi at vores wireframes, UI/UX flows og informations arkitektur matcher med jeres forventninger og behov.
Grafisk design
Visuel identitet og grafisk design er det første forbrugerne møder når de interagere med jeres brand og det er et fantastisk værktøj til at forme hvordan de opfatter jer. Ved at tilføje og implementere design principper, sigter vi mod en forhøjet opfattelse af jeres brand. Vi specialisere os i digitalt design på både websites, mobile løsninger, print materiale og motion graphic.
Webudvikling
Vores lille team består af erfarne udviklere med sans for æstetik og brugeroplevelsen. Vi leverer effektive og skræddersyet løsninger baseret på skalerbar kode i både front- og backend. Tilsvarende, udbyder vi også services indenfor SEO optimering, tracking conversion rates, Google Analytics og hvad der ellers måtte være behov for online og offline.
Testing & lancering
En afgørende del af processen er testing. Vi tester altid på rigtige devices og på tværs af browsere. Det sikrer at der ikke er nogle umiddelbare udfordringer ved at gå i marken med løsningen og at forventninger er blevet løst til alles tilfredsstillelse. På dette tidspunkt tager vi gerne et skridt tilbage og sammenligner resultatet til det originale scope og idé – og selvfølgelig fejrer det endelige produkt med jer.
Opfølgning og review
En ligeså vigtig del af vores process er evaluering og opfølgning. Her har vi mulighed for at bagudskue på forløbet og hakke af at slutproduktet er som forventet. Her gennemgå vi gerne behov der kan være opstået undervejs i processen og sparre med jer om de næste skridt i jeres digitale strategi.

Kunder vi arbejder sammen med

Creative Digital Studio Kaffe?