YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll
Milk Lab

Har du vores næste Lab projekt?

Hvert år udvælger vi 2 Lab projekter hvor vi ser bort fra budgetter og sætter fuldt ind på kreativitet, teknologi og banebrydende brugeroplevelser

Milk Lab er en playground for kreativitet

I vores Milk Lab hjælper vi hvert år udvalgte startup-virksomheder til at komme godt fra start på den visuelle og digitale front. Vi arbejder kollaborativt og lader kreativiteten flyde gennem professionel sparring og designworkshops, og tager dig i hånden fra idé til lancering.

I Milk Lab hjælper vi dig med at realisere din drøm, og giver dig mulighed for at tackle dine visuelle og tekniske udfordringer ift. dit brand og dedikerer vores tid til at arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine visioner indefra og ud. Vi har selv erfaring indenfor iværksætteri og det at skabe et brand fra bunden i en digital kontekst, og vil forhåbentlig kunne være behjælpelige i flere aspekter af jeres rejse.

For os er Milk Lab en unik mulighed for at arbejde med inspirerende og passionerede iværksættere og få nogle værdifulde erfaringer og cases med i bagagen.

Har du drømmen, så har vi måske løsningen?

Om du har en drøm om at sælge rumfærger eller underbukser er ikke vigtig, måske er din virksomhed slet ikke et produkt men noget helt tredje. Uanset hvad er vi nysgerrige på hvordan vi kan udvikle din idé til noget større.

Arbejdssessionerne med os vil foregå eksempelvis som workshops hvor vi sammen genererer idéer og udforsker design- og web-muligheder, og vil løbe over flere måneder hvor vi løbende mødes og viderudvikler.

Send os en mail eller giv os et kald med et par stikord, så sætter vi en ring i kalenderen med den brede tusch og glæder os til at vende jeres idéer og sparre med jer.

Du kan fange os på mail hello@milk-studio.dk eller på telefon +45 3110 6718.

– Vi lover at vende hurtigt retur.

#milklife
Creative Digital Studio Kaffe?