ServicesServices CasesCases StoriesStories LabsLabs About usAbout us ContactContact
Scroll
Milk Studio — Kreativt digitalt bureau

Vi bor på Christianshavn og taler pæredansk

Vi arbejder med danske og internationale kunder, store som små.

Vi udvikler alt fra simple websites, til komplicerede platforme og apps kombineret med intuitivt design og fængende motion graphics

Teknologi møder design

Med en fod solidt plantet i cutting edge full-stack udvikling og den anden i visuel- og motion graphic design, hjælper vi jer med at bygge bro i det nogengange store hulrum der opstår mellem design og udvikling.

Kom forbi til en kaffe?

Vi er bosat i hjertet af København, mere specifikt på Strandgade 70, omgivet af Christianshavns charmerende kanaler, lækker street food og en energisk vibe.

Sådan arbejder vi

01
Insight-driven strategy
02
Brand identity
03
UX prototype and design
04
Web development
05
Test, content, launch
06
Follow-up and review
Insight-driven strategy
Vi tager strategi seriøst, og stræber efter at basere alt vores arbejde på nøgleindsigter og strategisk tænkning, både i forhold til den aktuelle situation, men i særdeleshed med hensyn til, hvor du vil være et år eller to fra nu. Strategi er alt, og normalt det første, vi vil spørge om, så vi ved, at vi sætter tingene op til succes.
Brand identity
Visuel identitet og grafisk design er det første, dine besøgende møder, når de interagerer med dit brand, og det er en fantastisk mulighed for at forme, hvordan du bliver opfattet. Ved at implementere stærke designprincipper sigter vi mod at løfte opfattelsen af dit brand. Vi specialiserer os i design, der fungerer problemfrit på tværs af enheder og platforme, uanset om det er hjemmesider, mobilapps, print, sociale medier eller motion graphics.
UX prototype and design
Centralt i alt vores arbejde er ambitionen mod den bedst mulige brugeroplevelse. Dette kan opnås gennem design, interaktion, udvikling og bør altid holde brugeren i fokus. UX tillader hvert trin gennem vores processer. Vi arbejder med wireframes, UI flows, informationsarkitektur og prototyper for at opnå de bedst mulige resultater.
Web development
Vores team består af erfarne fuld stack udviklere med en skarp sans for æstetik og UX. Alt er programmeret internt. Out-løsninger er typisk specialbyggede fra grunden for at opfylde vores høje tekniske standarder. Alle vores løsninger er SEO-optimerede, veldokumenterede og gennemtestede.
Test, content, launch
Test er afgørende for vores proces. Ikke kun teknisk test, men også test på tværs af enheder, browsere og vigtigst af alt brugertest med målgruppen. Hvis det er muligt, foretrækker vi at teste gennem hele processen. Vi implementerer typisk CMS-systemer, så vores kunder selv kan kontrollere og opsætte indhold under vores vejledning og assistance. Når alt er klar, sørger vi for lancering og udrulningsproces.
Follow-up and review
Efter lancering anbefaler vi altid at skemalægge i en eller flere opfølgningssessioner, hvor vi kan gennemgå resultatet og publikumsreaktion i forhold til eventuelle ambitioner og mål, der måtte være defineret. Vi hjælper med opsætning af sporing, så statistik kan måles, så konklusioner kan baseres på fakta.

Kunder vi arbejder sammen med

Milk familien

Vi er en gruppe digitalt kreative typer med kompetencer indenfor webudvikling, UX, grafisk design og motion graphics, mm.
William Paix
Creative director / Full-stack developer
Alexander Schwartzlose
Frontend / UX designer
Daniel Colunga
Art director / Illustrator
Anna Nguyen
Digital Design Intern
Denise Garbov
Art director / UX designer
Mikkel Grønvold
Backend developer
Emil Lyders
Photographer
Winston
Happiness manager
xl
l
m
s
xs
Creative Digital Studio Coffee?
3
6
1
1
8
0
0