YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll
Introdus

Employee Enboarding Software

Client
Introdus

Løsning
Digital development

Introdus er en global markedsleder inden for kvalitetsølprodukter og en central del af danmarkshistorien. En medarbejder-onboarding-software, der får nyansatte til at føle sig forbundet, forberedte og sikre, allerede før den første dag på jobbet.

BESØG SITET

Få en flyvende start på dit nye job

Hver oplevelse er skræddersyet til den enkelte medarbejder for at hjælpe med at forbedre time-to-performance. Introdus’ mantra lyder på at; den dag kontrakten er underskrevet, så tag på en sjov, medierig rejse designet til din rolle.

En overskuelig guided process

Med et Introdus’ onboarding vil du aldrig føle dig fortabt. Tag kontrol over din nye stilling med hvert trin og bliv guidet med den bedste og mest enkle Pre & Onboarding-software.

 

Flydende elementer

Vi har valgt at anvende flydende elementer, som er med til at guide brugeren og drage dem ind i indholdet. Den moderne og geometriske sans serif med lav kontrast gør det nemt for brugerne at læse på alle enheder.

Levende farver

Vi har gjort brug af levende farver og gradienter i vores brugergrænseflader til forskellige digitale produkter: fra de legende og underholdende til forretningsapps og websteder.

Visuelt hierarki er et kerneelement for klar navigation og intuitivt interaktionssystem for ethvert digitalt produkt. UI-komponenter er organiseret på den måde, så hjernen kan skelne objekterne ved deres fysiske forskelle, herunder farve. Farver har deres eget hierarki, som er defineret af indflydelsen på brugernes sind.

Teresa Canive
Head of Marketing

Vi sætter virkelig pris på Milk Studios praktiske tilgang til projektet samt deres evne til ikke kun at bidrage med design, men også med den overordnede udvikling af produktet.

Creative Digital Studio Kaffe?