YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll
TV 2 ZULU

ZULU Awards 2019

Kunde
TV 2 Zulu

Opgave
Webudvikling, UX design

TV 2 Zulu ønskede højere seeraktivering til Zulu Awards 2019. Vi hjalp med UX-design og webudvikling af websitet zulustemmer.dk, hvorfra seerne hjemme i stuerne på laptop, ipad eller mobil nemt kunne stemme på diverse musikere, skuespillere og øvrige artister til awardshowet.

ZULU AWARDS 2019.
ELEGANT SHOW,
LARGER-THAN-LIFE VÆRT.

UX fokus

Vi ønskede en enkel og lækker brugeroplevelse under afstemning, da det var hovedformålet med løsningen. Derfor fokuserede vi ekstra på overgangen mellem kategorier, enten ved scrolling eller klik på stemmeknapperne.

Visuel kommunikation

For at skabe en sammenhængende oplevelse lagde vi særlig fokus på hover-effekter med animeret skalering og farve-invertering. Det overordnede farveskema er holdt mørkt for at holde fokus på showets ildsprudlende tema og key visuals.

Brugerfladen

brugerflowet hurtigt, enkelt og glidende let, derfor valgte vi en onepager-løsning med automatisk scroll-assistance og fokus på kun de enkle og aktuelle del-elementer.

Christian Andersen
Design & Development Lead, TV 2 Kommunikation og Marketing

“Den leverede løsning fungerede absolut efter hensigten. Det samme kan siges om processen, som var effektiv, professionel og fleksibel undervejs. Det er altid en fornøjelse at arbejde med Milk.”

Creative Digital Studio Kaffe?