YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll
Scoop Models

Skræddersyet webløsning til førende modelbureau

Client
Scoop Models

Løsning
Skræddersyet website

Vi har hjulpet Scoop Models med design og udviking af deres nye webløsning. Projektet har krævet research og indblik i branchen samt bureauets interne processer, idet hensigten har været en brugeroplevelse i topklassen – både for de nye besøgende, faste kunder og deres daglige workflow.

800+ modeller repræsenteret ét sted

Scoop Models er et af de mest anerkendte agenturer i verden og repræsenterer mere end 800 modeller — og de introducerer hele tiden nye talenter. Med mere end 50.000 billeder og videoer, har vi udarbejdet et stringent grid og skåret mængden af information helt ind til benet. Det har resulteret i en løsning, der gør det nemt og hurtigt at finde frem til netop de modeller og informationer som brugeren har brug for. Sitets mange modeller og funktioner er brugervenligt pakketeret i en enkelt gjort venstrestillet menu bestående af tre overordnede hovedmenuer. Herunder finder man f.eks. package funktionen, hvor brugeren kan tilføje de nødvendige modeller og billeder til en samlet pakke for et smukt portfolio til brug ved fx casting, fotoshoots og andre samarbejder. En funktion som skaber samling og overblik, og som sparer modtageren for manuelt arbejde.

Unik webløsning med custom backoffice

Billedehåndtering og redigering kan være en tidskrævende opgave, som ofte kræver dyrt software og kendskab til specifikke værktøjer og programmer. For at komme det problem til livs udviklede vi indbygget medie-editor i løsningens backoffice-del. Dette gør det nemt at beskære og billedebehandle billeder direkte i webløsningen. På den måde sparer vi bureauet for tid, og faciliterer at selv medarbejdere uden tekniske evner kan foretage arbejdet. Sitet er udviklet fra bunden ud fra Scoop Models, og deres kunders, specifikke behov. Sideløbende med design og udvikling af sitet har vi migreret de mange modeller og deres mange tusinde billeder og videoer over fra den tidligere løsning. Webløsningen er fra starten tænkt skalérbar, så der er bedste forudsætninger for videre løbende udvidelser og tilføjelser.

Filtrering og søgefunktion

Med et modelkatalog på over 800 danske og udenlandske modeller kan det være svært at finde det man søger. Derfor designede vi en smart filtrerings og søgefunktion, der muliggøre at finde bestemte modeller med et specifikt look. Her kan man finde en model der passer til lige netop sine behov, og sammenligne modeller med samme karakteristika ud fra køn, hår- og øjenfarve, højde og meget mere.
Creative Digital Studio Kaffe?