YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll
Poster Collective

Nordens stærkeste plakatkunst-platform

Kunde
Poster Collective

Løsning
– Visuel brand identitet
– E-commerce løsning
– Content-creator/drift platform

Poster Collective platformen giver designere og kunstnere mulighed for at markedsføre deres kunst på et samlet marketplace.

Vi stod for udvikling af koncept, design af visuel identitet og UX/design af hele webplatformen, samt den tekniske eksekvering i moderne og skalérbar webteknologi.

Koncept

Disruption af plakatbranchen

Poster Collective adskiller sig fra øvrige spillere på plakatmarkedet med deres unikke tilgang til de processer der ligger foruden det kreative arbejde. Her kan stærk og skalérbar infrastruktur gøre hele forskellen når det gælder profitoptimering af kæden fra design, til versionering, håndtering af tryk, trykfiler, pakning og forsendelse.

Genererede miljøfotos med et enkelt klik

At tage flotte miljøfotos af flere hundrede plakater er ekstremt tidskrævende og kræver en masse forberedelse og postredigering for at se professionel ud. Med fotogeneratoren vi udviklede til Poster Collective oprettes flere versioner og variationer af unikke kreationer, der passer ind i det visuelle univers. Ved at bruge brugerdefinerede miljøskabeloner kunne processen med at tage flotte billeder skæres betydeligt ned, og hundredevis af arbejdstimer månedligt spares væk. Når skabelonerne er defineret, tager generatoren sig af at lave professionelle miljøbilleder af alle plakater. Dette sikrer ensartet indhold på hele webshoppen og en hurtig og nem proces med at tilføje nye produkter.

Mix and match produkter

Vi udviklede skræddersyet feature hvor brugere på sitet nemt og hurtigt kan drag-droppe rundt i plakater og se dem på en væg, fx. deres egen væg via mobilkameraet. Vi havde aldrig set denne feature udført ordenligt, så det besluttede vi os for skulle fungere uden nogen form for kompromis for brugerens oplevelse.

Visual AI Matching

Ved at bruge kraften i AI -teknologien matches plakater med potentielle relaterede produkter. Dette skubber til mere salg og inspirerer kunderne til at se deres potentielle køb i nye visuelle sammenhænge.

Intelligent skalering og forholdsregulering

Plakater findes i forskellige formater, forhold og størrelser, og ofte var der behov for justere format eller tilføje en ny størrelse. Vores custom udviklede engine bruger intelligente skaleringsprocesser, der automatisk versionerer plakater mellem forskellige formater, om det drejer sig om 1, 5 eller 500 plakater ad gangen.

Løsning

Mange bevægelige dele

Konceptet bag Poster Collective krævede en skræddersyet og skalérbar løsning som ikke kunne opnås ved brug af e-commerce hyldleprodukter. Derfor udviklede vi en custom platform, hvorfra de talentfulde plakatdesignere kan oprette deres plakatdesigns og nemt og hurtigt kan modificere og versionere indholds- og størrelsesvarianter, samt trykfiler og so-me miljøbilleder.
Creative Digital Studio Kaffe?