YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll

Identitetsdesign

En visuel identitet er din mulighed for at udtrykke dig gennem farver, skrifttyper, grafiske elementer og selvfølgelig et logo. Det er jeres virksomhedens ansigt udadtil, og dermed et helt afgørende element når det kommer til at kunne adskiller sig fra jeres konkurrenter.

Vi hjælper etablerede virksomheder såvel som startups med at få en identitet, der afspejler deres brands sande personlighed.

Vi ved at førstehåndsindtrykket er vigtigt, men vi ved også at man ikke kan bedømme en person på deres glatte ansigt.

 

– Sådan er det også med din virksomheds identitet.

I en ellers overkommunikeret verden sørger vi for, at du skiller dig ud fra mængden, trænger igennem støjen og tilføjer noget unikt til markedet. Så hvad end der er behov for et redesign eller om der skal skabes en identitet fra bunden, kan vi levere et effektfuldt visuelt udtryk der formidler dit brand på kryds og tværs af platforme.

Vi mener at en visuel identitet altid skal være strategisk funderet. Der arbejdes derfor både analytisk og strategisk med at forstå netop jeres behov. Gennem research og workshops, finder vi sammen frem til hvilke usp’er og værdier der visuelt skal kommunikeres.

I vores optik skal identitetsdesign ikke blot være flot at se på, eller kunne fange brugerens opmærksomhed ved at råbe højest. For os er det vigtigt at skabe et univers omkring dit brand, der passer til jeres virksomheds kultur og som snakker i øjenhøjde med jeres målgruppe.

Derfor har vi altid fokus på den samlede helhed, og kan levere en gennemarbejdet brandet identitet med alt fra logo, animationer, templates, micro-interactions, billeder og video, til udvikling af tilhørende brandmanual med hjælpe til korrekt anvendelse.

Sådan arbejder vi

01
Indsigtsdreven strategi
02
UX/UI Prototyping
03
Grafisk design
04
Webudvikling
05
Testing & lancering
06
Opfølgning og review
Indsigtsdreven strategi
For at sikre en gnidningsfri process og det bedste produkt, er det vigtigt vi lærer hinanden at kende inden vi starter vores samarbejde. Naturligvis er første skridt i processen derfor at sætte os ned med en kop kaffe og snakke frit om ideér, forventninger, KPI’er, behov og hvordan vi løser dem på bedste vis.
UX/UI Prototyping
En central del i vores skræddersyet løsninger er udvikling og vi sigter efter at arbejde så effektivt og præcist som muligt med alle vores opgaver. Derfor prioriterer vi det også højt at være på samme side som jer inden vi starter på udviklingen af produktet. Under vores indledende faser af processen, sikrer vi at vores wireframes, UI/UX flows og informations arkitektur matcher med jeres forventninger og behov.
Grafisk design
Visuel identitet og grafisk design er det første forbrugerne møder når de interagere med jeres brand og det er et fantastisk værktøj til at forme hvordan de opfatter jer. Ved at tilføje og implementere design principper, sigter vi mod en forhøjet opfattelse af jeres brand. Vi specialisere os i digitalt design på både websites, mobile løsninger, print materiale og motion graphic.
Webudvikling
Vores lille team består af erfarne udviklere med sans for æstetik og brugeroplevelsen. Vi leverer effektive og skræddersyet løsninger baseret på skalerbar kode i både front- og backend. Tilsvarende, udbyder vi også services indenfor SEO optimering, tracking conversion rates, Google Analytics og hvad der ellers måtte være behov for online og offline.
Testing & lancering
En afgørende del af processen er testing. Vi tester altid på rigtige devices og på tværs af browsere. Det sikrer at der ikke er nogle umiddelbare udfordringer ved at gå i marken med løsningen og at forventninger er blevet løst til alles tilfredsstillelse. På dette tidspunkt tager vi gerne et skridt tilbage og sammenligner resultatet til det originale scope og idé – og selvfølgelig fejrer det endelige produkt med jer.
Opfølgning og review
En ligeså vigtig del af vores process er evaluering og opfølgning. Her har vi mulighed for at bagudskue på forløbet og hakke af at slutproduktet er som forventet. Her gennemgå vi gerne behov der kan være opstået undervejs i processen og sparre med jer om de næste skridt i jeres digitale strategi.

Kunder vi arbejder sammen med

Creative Digital Studio Kaffe?