YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll
Epic Advokater

Levende og iøjnefaldende design til et klassisk erhverv

Kunde
Epic Advokater

Opgave
Identitetsdesign
Design og udvikling af website

Epic Advokater er et specialiseret advokatkontor, der yder juridisk og forretningsmæssig rådgivning indenfor iværksætteri og erhvervsliv. Vi har udformet et enkelt og moderne site med fokus på brugervenlighed, animationer og en dertilhørende visuel identitet.

BESØG SITET

Legende sideovergange

Målet var fra start at give sitet et moderne og levende udtryk, men samtidig opretholde en vis seriøsitet og autoritet. Dette blev indfriet ved brug af et dynamisk layout, med særlig fokus på animationer og transitioner for at tilføje noget dynamik til indholdet.

Opbrydning af layoutet

For at bryde de faste rammer, og der ved give websitet kant og karakter, har vi gjort brug af et opbrudt layout både i indhold, tekst og animationer. Det skræddersyet webdesign kan ses som en direkte forlængelse af den udformede identitet, hvilket skaber en rød tråd gennem det overordnede helhedsindtryk.

Moderne brug af klassiske elementer

Den visuelle identitet gør brug af en kreativ kombination af farver og et logo med afsæt i tradition og substans. Ved at kombinere dette med en moderne tilgang til et mere digitalt typografisk udtryk, danner vi bro mellem det traditionelle og det moderne.

Creative Digital Studio Kaffe?