YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll
TV2 Marketing

Et samlingspunkt for TV2's kreative indsatser

Løsning
Skræddersyet weboplevelse

Kunde
TV 2

TV 2 Marketing er en af Danmarks stærkeste kreative afdelinger, som kom til os for at få udviklet et samlingssted for alle deres trailers, design manualer og huset kampagner.

Iscenesættelse af TV2’s brands på tværs af alle platforme.

Websitet har til formål, at skabe et større kendskab til TV 2 Marketing afdelingen og deres over 70 medarbejders arbejde inden for bl.a. branding, design og produktion. Sitet giver bl.a. mulighed for at downloade design guides og assets, for hver af deres kanalbrands.

Custom cursor

TV 2 efterspurgte et legende interface, der gav rum
til udforskning og opdagelse. Derfor arbejdede vi
med take-over af den velkendte cursor. Et brud på
konventionerne, men gjort rigtigt har det fremhævet
en eksplorativ fase hos brugeren, som fremmer det
legende udtryk som TV 2 sigtede efter.

Skræddersyet weboplevelse

Vi har udviklet et responsivt site med omtanke for brugeren, der skaber et flow med flydende og kontekstuelle overgange mellem de forskellige sider uden at de mister overblikket.

Visuelt ser det enkelt ud, men teknisk gemmer der sig en række konkrete optimeringer der fjerner lag mellem de animerede overgange og derved sikrer kompatibilitet på tværs af alle skærmstørrelser og browsere.

Christian Andersen
Design & Development Lead, TV 2 Kommunikation og Marketing

“Det var meget vigtigt for os at webløsningen var i absolut topklasse, både hvad angår udtryk og interaktion. Derfor var det naturligt at lade Milk stå for den tekniske eksekvering. Milk skulle samarbejde med et designbureau, og deres åbne tilgang til bureausamarbejde gjorde, at løsningen endte med at ligge helt på niveau med vores høje forventninger – uden friktion.”

Creative Digital Studio Kaffe?