YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll
Sarvo-Marine

SARVO37 - Ultimate electrical experience

Client
Sarvo-Marine

Løsning
Skræddersyet website

Sarvo-Marine har som mission at skabe en elegant daycruiser som er bæredygtigt fra top til tå, og ikke mindst 100% elektrisk. Vi har designet og udviklet Sarvo-Marine’s website med fokus på deres første skud på stammen, SARVO37. Designet havde til formål at indkapsle de rene og smagfulde linjer i bådens design og oversætte dette til et elegant og informativt website.

Perfektion og elegance til det yderste

Det digitale design blev skab ud fra et gennemført og elegant fundament af stilfulde renderinger af 3D Designer Andreas Bjørn Ibsen. SARVO37 er skabt ud fra skandinavisk minimalisme og spiller på ekstraordinære detaljer og en vision om at give en fuldendt oplevelse af elegance.

Design med sans for detaljen

Designet af sarvo-marine.com søger at være moderne og ekstravargant, med en “less is more”-tilgang som fokuserer på rene linjer og iøjefaldende grafisk og visuelt indhold.

Jan Brandi
CFO & Co-owner

“At finde et bureau som kunne matche vores ambitionsniveau var en udfordring – heldigvis fik vi anbefalet Milk Studio, som oversteg vores forventninger, både indenfor designarbejdet, den tekniske del og undervejs i processen. Og så er det bare dejlige mennesker man har lyst til at nyde en øl med efter succesfuld lancering.”

Interaktiv datavisualisering

En elektrisk drevet luksusbåd er ikke småting når det kommer til tekniske informationer, tal og beregninger. Ting som den utrænede køber ofte ikke formår at skabe sig overblik over. Derfor har vi udviklet interaktive elementer som visualiserer væsentlige data omkring SARVO37’s ydeevne og tekniske kvaliteter. Som visualisering af dine mulige distancer med SARVO37 har vi udvalgt kendte destinationer og illutreret hvor langt du kan komme i forhold til din sejlhastighed.

* Den fremviste udgave er en endnu under udvikling og indeholder derfor dummy-data

Modulbaseret og enkel opbygning

Vi bestræber os altid på at gøre CMS så simpelt så muligt for kunden at overtage, derfor har vi opbygget sarvo-marine.com ud fra få men flexible moduler som skal favne over forskellige typer af information og materiale. Sitets struktur er desuden lavet så simpelt som muligt i forhold til undersider og indhold for at skabe bedre overblik og brugeroplevelse.

Iøjefaldende visuelt udtryk

Selvom SARVO37 er lydløs når den sejler, vækker den i høj grad opsigt på den visuelle front. Den luksuriøse daycruiser er ikke bange for at vise sine skarpt skårede profil og sine eksklusive materialer, samtidig med at kunne prale af bæredygtighed og omtanke for miljøet. Denne ijøfaldende æstetiske vision har vi viderført til websitets visuelle udtryk ved at benytte overdimensioneret typografi og delikat brug af gradienter for at komplimentere det maritime univers.

Gør din drøm virkelig

Med implementering af en skræddersyet konfigurator af de forskellige muligheder indenfor customization af SARVO37 har vi gjort det overskueligt for potentielle købere, at skabe lige netop den model de drømmer om.

Sarvo Breckling
CEO & Founder

“Vi laver ikke halve løsninger, og så ønsker vi at arbejde med de bedste, særligt når det gælder design. Milk Studio tilrettelagde en fleksibel proces hvor vi sammen undervejs definerede løsningen. Vi kunne ikke være mere tilfredse, så enkelt kan det siges.”

Creative Digital Studio Kaffe?