YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll
Om os

Vi er et kreativt digitalt bureau i København.

Vi arbejder for brands, organisationer og til tider os selv.

Vi udvikler alt fra simple websites, til komplicerede platforme og apps kombineret med intuitivt design og fængende motion graphics.

Med en fod solidt plantet i cutting edge full-stack udvikling og den anden i visuel- og motion graphic design, hjælper vi jer med at bygge bro i det nogengange store hulrum der opstår mellem design og udvikling. Vi er bosat i hjertet af København, mere specifikt på Strandgade 70, omgivet af Christianshavns charmerende kanaler, lækker street food og en energisk vibe.

Milk familien

William Paix
Creative director / Full-stack udvikler
Alexander Schwartzlose
Webudvikler / UX designer
Laurits Faber
Grafisk design, Motion graphics, content
Ditlev Schiller
Projektleder / Marketing lead
Mikkel Grønvold
Backend webudvikler
Denise Garbov
Art director / UX designer
Daniel Colunga
Art director / Illustrator
Emil Lyders
Fotograf / Visual storyteller
Winston
Happiness Manager

Sådan arbejder vi

01
Indsigtsdreven strategi
02
UX/UI Prototyping
03
Grafisk design
04
Webudvikling
05
Testing & lancering
06
Opfølgning og review
Indsigtsdreven strategi
For at sikre en gnidningsfri process og det bedste produkt, er det vigtigt vi lærer hinanden at kende inden vi starter vores samarbejde. Naturligvis er første skridt i processen derfor at sætte os ned med en kop kaffe og snakke frit om ideér, forventninger, KPI’er, behov og hvordan vi løser dem på bedste vis.
UX/UI Prototyping
En central del i vores skræddersyet løsninger er udvikling og vi sigter efter at arbejde så effektivt og præcist som muligt med alle vores opgaver. Derfor prioriterer vi det også højt at være på samme side som jer inden vi starter på udviklingen af produktet. Under vores indledende faser af processen, sikrer vi at vores wireframes, UI/UX flows og informations arkitektur matcher med jeres forventninger og behov.
Grafisk design
Visuel identitet og grafisk design er det første forbrugerne møder når de interagere med jeres brand og det er et fantastisk værktøj til at forme hvordan de opfatter jer. Ved at tilføje og implementere design principper, sigter vi mod en forhøjet opfattelse af jeres brand. Vi specialisere os i digitalt design på både websites, mobile løsninger, print materiale og motion graphic.
Webudvikling
Vores lille team består af erfarne udviklere med sans for æstetik og brugeroplevelsen. Vi leverer effektive og skræddersyet løsninger baseret på skalerbar kode i både front- og backend. Tilsvarende, udbyder vi også services indenfor SEO optimering, tracking conversion rates, Google Analytics og hvad der ellers måtte være behov for online og offline.
Testing & lancering
En afgørende del af processen er testing. Vi tester altid på rigtige devices og på tværs af browsere. Det sikrer at der ikke er nogle umiddelbare udfordringer ved at gå i marken med løsningen og at forventninger er blevet løst til alles tilfredsstillelse. På dette tidspunkt tager vi gerne et skridt tilbage og sammenligner resultatet til det originale scope og idé – og selvfølgelig fejrer det endelige produkt med jer.
Opfølgning og review
En ligeså vigtig del af vores process er evaluering og opfølgning. Her har vi mulighed for at bagudskue på forløbet og hakke af at slutproduktet er som forventet. Her gennemgå vi gerne behov der kan være opstået undervejs i processen og sparre med jer om de næste skridt i jeres digitale strategi.
#milklife

All hands on deck

Udsigt fra kanalen #fredagsbajer

Glasdøren misbruges på det obligatoriske “kreativ proces”-billede #postitnotes

Kunder vi arbejder sammen med

Creative Digital Studio Kaffe?