YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll
TV 2 ZULU

ZULU Awards 2022

Kunde
TV 2 Zulu

Opgave
Webudvikling, UX design

TV 2 Zulu ønskede højere seeraktivering til Zulu Awards 2022. Vi hjalp med UX-design og webudvikling af websitet zulustemmer.dk, hvorfra seerne hjemme i stuerne på laptop, ipad eller mobil nemt kunne stemme på diverse musikere, skuespillere og øvrige artister til awardshowet.

 

DET KOMMER NOK TIL AT STIKKE LIDT AF!

UX fokus

Vi ønskede en enkel og lækker brugeroplevelse under afstemning, da det var hovedformålet med løsningen. Derfor fokuserede vi ekstra på overgangen mellem kategorier, enten ved scrolling eller klik på stemmeknapperne.

Visuel kommunikation

For at skabe en sammenhængende oplevelse lagde vi særlig fokus på hover-effekter med animeret confetti i Zulu Awards ånd. Det overordnede farveskema er opløftende med moderne gradienter og drømmende skyer.

Brugerfladen

Brugerflowet er hurtigt, enkelt og glidende let, derfor valgte vi en onepager-løsning med automatisk scroll-assistance og fokus på kun de enkle og aktuelle del-elementer.

Christian Andersen
Design & Development Lead, TV 2 Kommunikation og Marketing

“Den leverede løsning fungerede absolut efter hensigten. Det samme kan siges om processen, som var effektiv, professionel og fleksibel undervejs. Det er altid en fornøjelse at arbejde med Milk.”

Creative Digital Studio Kaffe?