YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll
Ydelser

Avanceret webteknologi og skarp designæstetik

Vores tilgang er baseret på en god cocktail af lige dele faglig bagejstring, best-practices principper og solid been-there-done-that erfaring.

Websites

I dag er det en nødvendighed at have en online tilstedeværelse for at ramme bredt. Men det er ofte også en billigere måde at nå ud til sine kunder på og kan sikre en stor kendskabsgrad med det rigtige brand og den rette hjemmeside.

Læs mere

Motion Graphics

Komplicerede budskaber og tunge tekster hører fortiden til. Med bevægelig grafik kan du fremme dit budskab og forklarer komplekse koncepter og processer helt enkelt, let og spiseligt.

Læs mere

Webapplikationer

Digitale salgsværktøjer, Moderne web apps, alt sammen hører under samme paraply – og vi kan hjælpe med det hele. Vi rådgiver jer om hvordan man kan hoppe med på bølgen omat process optimere sin virksomhed gennem digitale processer.

Læs mere

Identitetsdesign

En visuel identitet er din mulighed for at udtrykke dig gennem farver, skrifttyper, grafiske elementer og selvfølgelig et logo. Det er jeres virksomhedens ansigt udadtil, og dermed et helt afgørende element når det kommer til at kunne adskiller sig fra jeres konkurrenter.

Læs mere

Sådan arbejder vi

01
Indsigtsdreven strategi
02
UX/UI Prototyping
03
Grafisk design
04
Webudvikling
05
Testing & lancering
06
Opfølgning og review
Indsigtsdreven strategi
For at sikre en gnidningsfri process og det bedste produkt, er det vigtigt vi lærer hinanden at kende inden vi starter vores samarbejde. Naturligvis er første skridt i processen derfor at sætte os ned med en kop kaffe og snakke frit om ideér, forventninger, KPI’er, behov og hvordan vi løser dem på bedste vis.
UX/UI Prototyping
En central del i vores skræddersyet løsninger er udvikling og vi sigter efter at arbejde så effektivt og præcist som muligt med alle vores opgaver. Derfor prioriterer vi det også højt at være på samme side som jer inden vi starter på udviklingen af produktet. Under vores indledende faser af processen, sikrer vi at vores wireframes, UI/UX flows og informations arkitektur matcher med jeres forventninger og behov.
Grafisk design
Visuel identitet og grafisk design er det første forbrugerne møder når de interagere med jeres brand og det er et fantastisk værktøj til at forme hvordan de opfatter jer. Ved at tilføje og implementere design principper, sigter vi mod en forhøjet opfattelse af jeres brand. Vi specialisere os i digitalt design på både websites, mobile løsninger, print materiale og motion graphic.
Webudvikling
Vores lille team består af erfarne udviklere med sans for æstetik og brugeroplevelsen. Vi leverer effektive og skræddersyet løsninger baseret på skalerbar kode i både front- og backend. Tilsvarende, udbyder vi også services indenfor SEO optimering, tracking conversion rates, Google Analytics og hvad der ellers måtte være behov for online og offline.
Testing & lancering
En afgørende del af processen er testing. Vi tester altid på rigtige devices og på tværs af browsere. Det sikrer at der ikke er nogle umiddelbare udfordringer ved at gå i marken med løsningen og at forventninger er blevet løst til alles tilfredsstillelse. På dette tidspunkt tager vi gerne et skridt tilbage og sammenligner resultatet til det originale scope og idé – og selvfølgelig fejrer det endelige produkt med jer.
Opfølgning og review
En ligeså vigtig del af vores process er evaluering og opfølgning. Her har vi mulighed for at bagudskue på forløbet og hakke af at slutproduktet er som forventet. Her gennemgå vi gerne behov der kan være opstået undervejs i processen og sparre med jer om de næste skridt i jeres digitale strategi.

Vi er et lille bureau, hvilket efterlader os med flere fordele. Vi kan være agile og rykke hurtigt, hvilket vi bestemt foretrækker. Da vi slipper for internt bureaukrati kan vi give vores udelte opmærksomhed på dig og den aktuelle løsning.

Vi tillader os være lidt kræsne med de projekter vi arbejder på, idet vi engagerer os dybt i alt hvad vi arbejder med, og glædeligt går den ekstra distance for at sikre det bedst mulige resultat.

Vi sætter en ære i at bygge dragende, engagerende og meningsfulde oplevelser der leverer resultater på tværs af alle medieplatforme.

Om vi er ved at udvikle en kompleks applikation eller en skarp landingpage, er fundamentet baseret på en solid forståelse for jeres
brand og målsætninger, idet vi altid tilpasser vores process til det aktuelle projekt.

Kunder vi arbejder sammen med

Creative Digital Studio Kaffe?