Websites

I dag er det en nødvendighed at have en online tilstedeværelse for at ramme bredt. Men det er ofte også en billigere måde at nå ud til sine kunder på og kan sikre en stor kendskabsgrad med det rigtige brand og den rette hjemmeside.

Vi designer og udvikler websites med brugeroplevelsen i højsædet.

I vores optik skal kodning ikke kun være funktionel, og design blot være flot at kigge på. Vi kombinere altid de to i hvert et projekt vi tager ind, for at opnå brugervenlige og banebrydende digitale løsninger.

Gennem workshops og et tæt samarbejde med jer, finder vi frem til de budskaber og målsætninger som er vigtige for jeres forretning. Omend jeres site skal lægge vægt på stabile google rangeringer, sprede information til flest muligt eller skabe salg -og konverteringer, så er der en fællersnævner der højner alle KPI’er – Brugerens oplevelse.

Med det i mente designer og udvikler vi store såvel som små websites og webshops, der er fremtidssikre og som understøtter jeres målsætning og budget.

Website cases

Milk processen

The secret sauce i Milk’s process ligger i de indledende faser.

Vi mener en træfsikker løsning dannes i samarbejde med kunden, hvor visionen og retningen i design- og koncept faserne klarlægges. Når dette er på plads, kan vi bygge grundfundamentet solidt ud fra netop jeres specifikke behov – også dem i fremtiden.

1. Indsigt &strategi 2. Prototyping& UX 3. Design 4. Udvikling 6. Opfølgning

01. Indsigt og strategi

For at sikre en gnidningsfri process og det bedste produkt, er det vigtigt vi lærer hinanden at kende inden vi starter vores samarbejde. Naturligvis er første skridt i processen derfor at sætte os ned med en kop kaffe og snakke frit om ideér, forventninger, KPI’er, behov og hvordan vi løser dem på bedste vis.

02. Prototyping & UX

En central del i vores skræddersyet løsninger er udvikling og vi sigter efter at arbejde så effektivt og præcist som muligt med alle vores opgaver. Derfor prioriterer vi det også højt at være på samme side som jer inden vi starter på udviklingen af produktet.

Under vores indledende faser af processen, sikrer vi at vores wireframes, UI/UX flows og informations arkitektur matcher med jeres forventninger og behov.

03. Design

Visuel identitet og grafisk design er det første forbrugerne møder når de interagere med jeres brand og det er et fantastisk værktøj til at forme hvordan de opfatter jer. Ved at tilføje og implementere design principper, sigter vi mod en forhøjet opfattelse af jeres brand. Vi specialisere os i digitalt design på både websites, mobile løsninger, print materiale og motion graphic.

04. Udvikling

Mere end halvdelen af vores team er udviklere – og det kan ses.
Vi leverer effektive og skræddersyet løsninger baseret på skalerbar kode i både front- og backend. Tilsvarende, udbyder vi også services indenfor SEO optimering, tracking conversion rates, Google Analytics og hvad der ellers måtte være behov for online og offline.

05. Testing & lancering

En afgørende del af processen er testing. Vi tester altid på rigtige devices og på tværs af browsere. Det sikrer at der ikke er nogle umiddelbare udfordringer ved at gå i marken med løsningen og at forventninger er blevet løst til alles tilfredsstillelse. På dette tidspunkt tager vi gerne et skridt tilbage og sammenligner resultatet til det originale scope og idé – og selvfølgelig fejrer det endelige produkt med jer.

06. Opfølgning

En ligeså vigtig del af vores process er evaluering og opfølgning. Her har vi mulighed for at bagudskue på forløbet og hakke af at slutproduktet er som forventet. Her gennemgå vi gerne behov der kan være opstået undervejs i processen og sparre med jer om de næste skridt i jeres digitale strategi.

Kunder vi arbejder med