Identitetsdesign

Går du med habit eller kjole og taler du med dyb eller lys stemme? Din virksomheds visuelle fremtoning er med til at sætte narrativet for din forretning.

Vi hjælper etablerede virksomheder såvel som startups med at få en identitet, der afspejler deres brands sande personlighed.

En visuel identitet er din mulighed for at udtrykke dig gennem farver, skrifttyper, grafiske elementer og selvfølgelig et logo. Det er jeres virksomhedens ansigt udadtil, og dermed et helt afgørende element når det kommer til at kunne adskiller sig fra jeres konkurrenter.

Vi mener at en visuel identitet altid skal være strategisk funderet. Der arbejdes derfor både analytisk og strategisk med at forstå netop jeres behov. Gennem research og workshops, finder vi sammen frem til hvilke usp’er og værdier der visuelt skal kommunikeres.

I en ellers overkommunikeret verden sørger vi for, at du skiller dig ud fra mængden, trænger igennem støjen og tilføjer noget unikt til markedet. Så hvad end der er behov for et redesign eller om der skal skabes en identitet fra bunden, kan vi levere et effektfuldt visuelt udtryk der formidler dit brand på kryds og tværs af platforme.

Vi ved at førstehåndsindtrykket er vigtigt, men vi ved også at man ikke kan bedømme en person på deres glatte ansigt.

Sådan er det også med din virksomheds identitet. I vores optik skal identitetsdesign ikke blot være flot at se på, eller kunne fange brugerens opmærksomhed ved at råbe højest. For os er det vigtigt at skabe et univers omkring dit brand, der passer til jeres virksomheds kultur og som snakker i øjenhøjde med jeres målgruppe.

Derfor har vi altid fokus på den samlede helhed, og kan levere en gennemarbejdet brandet identitet med alt fra logo, animationer, templates, micro-interactions, billeder og video, til udvikling af tilhørende brandmanual med hjælpe til korrekt anvendelse.

Kunder vi arbejder med