Vores approach er måske ikke unik, men den virker.

Hvert brand og firma er forskelligt og hver opgave har forskellige rammer.

Vores tilgang til at løse alle slags opgaver er gennem en iterativ og kollaborativ process, hvor vi arbejder målrettet mod at møde jeres behov og ønsker. Og der er ikke 2 forløb der er ens. Den eneste ting der gentager sig er vores ønske om at løfte jeres brand gennem design og udvikling.

Wireframes, prototyper, design sprints og user tests er fundamentale dele af vores process mod kreative løsninger der løser jeres behov og forventninger.

1. Indsigt &strategi 2. Prototyping& UX 3. Design 4. Udvikling 6. Opfølgning

01. Indsigt og strategi

For at sikre en gnidningsfri process og det bedste produkt, er det vigtigt vi lærer hinanden at kende inden vi starter vores samarbejde. Naturligvis er første skridt i processen derfor at sætte os ned med en kop kaffe og snakke frit om ideér, forventninger, KPI’er, behov og hvordan vi løser dem på bedste vis.

02. Prototyping & UX

En central del i vores skræddersyet løsninger er udvikling og vi sigter efter at arbejde så effektivt og præcist som muligt med alle vores opgaver. Derfor prioriterer vi det også højt at være på samme side som jer inden vi starter på udviklingen af produktet.

Under vores indledende faser af processen, sikrer vi at vores wireframes, UI/UX flows og informations arkitektur matcher med jeres forventninger og behov.

03. Design

Visuel identitet og grafisk design er det første forbrugerne møder når de interagere med jeres brand og det er et fantastisk værktøj til at forme hvordan de opfatter jer. Ved at tilføje og implementere design principper, sigter vi mod en forhøjet opfattelse af jeres brand. Vi specialisere os i digitalt design på både websites, mobile løsninger, print materiale og motion graphic.

04. Udvikling

Mere end halvdelen af vores team er udviklere – og det kan ses.
Vi leverer effektive og skræddersyet løsninger baseret på skalerbar kode i både front- og backend. Tilsvarende, udbyder vi også services indenfor SEO optimering, tracking conversion rates, Google Analytics og hvad der ellers måtte være behov for online og offline.

05. Testing & lancering

En afgørende del af processen er testing. Vi tester altid på rigtige devices og på tværs af browsere. Det sikrer at der ikke er nogle umiddelbare udfordringer ved at gå i marken med løsningen og at forventninger er blevet løst til alles tilfredsstillelse. På dette tidspunkt tager vi gerne et skridt tilbage og sammenligner resultatet til det originale scope og idé – og selvfølgelig fejrer det endelige produkt med jer.

06. Opfølgning

En ligeså vigtig del af vores process er evaluering og opfølgning. Her har vi mulighed for at bagudskue på forløbet og hakke af at slutproduktet er som forventet. Her gennemgå vi gerne behov der kan være opstået undervejs i processen og sparre med jer om de næste skridt i jeres digitale strategi.

Vi er et mindre bureau, hvilket efterlader os med flere fordele. Vi bliver ikke hængt op i bureaukratiske procedurer eller andre finurligheder, det tillader os altid at holde vores udelte opmærksomhed på dig.
Vi engagerer os dybt i alt hvad vi arbejder med og går glædeligt den ekstra distance for at sikre det bedste slut resultat.

Vi er opmærksomme på vores egne styrker og svagheder og er ikke bange for at teame op med andre relevante bureauer til et projekt. Vores selv indsigt er også en af grundende til vi er nogle af de bedste indenfor vores felt.

 

Vi sætter en ære i at bygge dragende, engagerende og meningsfulde oplevelser der leverer resultater på tværs af alle medieplatforme.

Om vi er ved at udvikle en kompleks applikation eller en mindre landingpage, er fundamentet baseret på en solid forståelse for jeres brands og målsætninger, fordi vi altid tilpasser vores process til hvad der passer bedst til jeres projekt.

Kunder vi arbejder med