Mangler du eller din virksomhed arbejdsrum?

I Milk sætter vi stor pris på kreativ sparring og et socialt arbejdsmiljø. Derfor deler vi gerne ud af vores Christianshavnerkontor til spændende profiler.

I hjertet af København, omgivet af kreative bureauer og smukke kanaler på begge sider.

Om kontoret

Milk-kontoret på Strandgade 70 er beliggende i en gammel pakhusbygning som emmer af sjæl og historie. Arkitekturen er velbevaret med bygningens helt særlige trækonstruktioner og små charmerende detaljer.

Vi har 12 arbejdsstationer med hævesænkeborde, 2 separate lounge-områder, og 2 aflukkede kontor/mødelokaler. Så der er masser af muligheder. Herudover to toiletter, stort køkken og frokostområde.

Milk-kontoret tilbyder yderligere faciliteter bestående af kaffemaskine, printer, WiFi, rengøring, mulighed for frokostordning på den franske restaurant lalala samt 2 timers gratis parkering, hvis du kommer med bil.

Om Milk

Vi er et kreativt digital bureau der udvikler oplevelsesrige digitale løsninger såsom websites og apps, kombineret med lækker og funktionel design. Vi arbejder med et spændende kundeklientel som består af både store kendte brands såsom Carlsberg, TDC, TV 2, Carl Ras, Illum, Scoop Models samt startups.

Læs mere om os

Om området

Kontoret ligger lige ned til Christianshavns Kanal, tæt på metro og cykelforbindelser. I hjertet af københavn men stadig i rolige omgivelser og tæt på både natur og byliv.

Om jer

Vi ønsker at opretholde et kreativt men diverst kontormiljø, derfor ser vi også gerne at jeres erhverv er indenfor den kreative branche så vi både kan bruge, hjælpe og inspirere hinanden i vores daglige arbejde.

Derudover sætter vi pris på gode sociale relationer på kontoret og en hyggelig tone med gensidig respekt, hvilket vi naturligvis også har som krav at vores lejere går ind for.

Er du interesseret?

Kontakt os på hello@milk-studio.dk eller 50447020 for at høre mere.