YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll
Forskel

Powering a better tomorrow

Kunde
Forskel

Opgave
– Brand/konceptudvikling
– Visual identity
– Design & udvikling af website

Forskel er en ny type energileverandør på det danske elmarked. Konceptet er at hjælpe almindelige danske elforbrugere med at spare på elregningen, hvoraf en del af besparelsen går til velgørende formål verden over. Win-win og lys i pærerne.

Prioriteterne på plads

Ved at skære ned på udgifter til stilede kontorkomplekser og dyre personalelønninger er Forskel i stand til at give sine kunder besparelser, der doneres til velgørende formål over hele verden.

Vi forsøgte at designe en visuel identitet, der ville formidle virksomhedens velgørende karakter. Med fokus på enkelhed og bæredygtighed hjalp vi Forskel med at skabe visuel klarhed i deres kommunikation.

Mobile first

Vi hjalp også med at designe og udvikle en webplatform som gjorde det muligt for kunder at tilmelde sig nemt og hurtigt, en proces mange ellers frygter er en tung affære.

Centralt for brugeroplevelsen gjorde vi det nemt at vælge mellem 15 forskellige omhyggeligt udvalgte organisationer, så den enkelte kunde kan vælge hvilket velgørende formål vedkommendes abonnement støtter op om.

For godt til at være sandt?

Med et billigt produkt kombineret med et velgørende formål, havde de fleste testpersoner svært ved faktisk at forstå hvordan dette kunne hænge sammen. Forskel havde derfor brug for en explainer der kunne overskueliggøre selve konceptet.

Det blev til en 60 sekunders lang animations video, hvor vi også her har stået for det hele – lige fra idé til eksekvering.

Creative Digital Studio Kaffe?