TV 2 Marketing

Et samlingspunkt for TV 2's kreative indsatser

TV 2 Marketing er en af Danmarks stærkeste kreative afdelinger, som kom til os for at få udviklet et samlingssted for alle deres trailers, design manualer og huset kampagner.

 

Se website

Iscenesættelse af TV 2s brands på tværs af alle platforme.

TV 2 Marketing både designer alle TV 2’s afdelingers look&feel, samt konceptudvikler og producerer husets kampagner. Noget der førhen ikke har været stort nok fokus på. Websitet har derfor haft til formål, at skabe et større kendskab til TV 2 Marketing afdelingen og deres over 70 medarbejders arbejde inden for bl.a. branding, design og produktion.

Foruden at fremhæve case arbejde, SoMe strategier og trailer produktioner, giver sitet endvidere mulighed for at downloade design guides og assets, for hver af deres kanalbrands. Dette er med til at gøre overleverings arbejdet lettere internt, samt i forbindelse med deres mange samarbejdspartnere og tilknyttede freelancere.

Custom cursor

TV 2 efterspurgte et legende interface, der gav rum til udforskning og opdagelse. Derfor arbejdede vi med take-over af den velkendte cursor. Et brud på konventionerne, men gjort rigtigt har det fremhævet en eksplorativ fase hos brugeren, som fremmer det legende udtryk som TV 2 sigtede efter.

Skræddersyet weboplevelse

Vi har udviklet et responsivt site med omtanke for brugeren, der skaber et flow med flydende og kontekstuelle overgange mellem de forskellige sider uden at de mister overblikket.

Visuelt ser det enkelt ud, men teknisk gemmer der sig en række konkrete optimeringer der fjerner lag mellem de animerede overgange og derved sikrer kompatibilitet på tværs af alle skærmstørrelser og browsere.