YdelserYdelser CasesCases LabLab Om osOm os KontaktKontakt
Scroll
Carl Ras

Når håndværkere swiper hotdogs

Kunde
Carl Ras

Løsning
UI/UX
Visuel udformning
App-udvikling

Carl Ras afholder årligt landets største håndværkermesse. Vi har udviklet app til messen, som hjælper de besøgende og arrangøren med at løfte oplevelsen år efter år.

Løsningen

Det rette værktøj

En messe for mere end 10.000 mennesker har en del spændende udfordringer som en app kan hjælpe med. Vi kiggede på problemstillinger ift. indgang, mad-kuponer og stand- og programinformation, som alle fik kærlig digital behandling til stor fordel for alle parter – også dem som ikke er helt vant til at bruge apps i hverdagen.

10.233
Registrerede brugere
I løbet af de dage, hvor håndværksmesse fandt sted, registrerede mere end 10.000 brugere sig via appen
24.393
Browser sessioner
Det samlede tidsforbrug i app'en var mere end 2.000 timer på kun 4 dage
130
Unikke besøgende
Gennemsnitligt over 5 sidevisninger for hver brugersession
Udvikling

Bygget fra bunden

Opgaven krævede en skalérbar løsning i teknisk topklasse, og med brug af de mest moderne teknologier. For at kunne tilbyde app’en til alle slags brugere valgte vi en PWA web-app løsning, som nemt og hurtigt kan tilgås direkte i telefonens browser, men som også kan installeres ned på hjemmeskærmen som man er vant til.

Steen Demskov
Marketing Manager, Carl Ras

“Det har været en agil og effektiv proces at arbejde sammen med Milk Studio. De er professionelle, har været en vigtig sparringspartner, og har leveret et gennemarbejdet produkt. Milk har været med fra tidligt koncept til færdigt produkt, og samspillet med deres team har helt sikkert været en vigtig del af den succes, vi efterfølgende har oplevet med app’en. Løsningen blev præcis som vi ønskede den.”

Creative Digital Studio Kaffe?